ENNAKKO47

47,00 

Ennakkoliput vuoden 2019 kovimpiin kinkereihin 47 euroa. Hinta sis. alv. Lipun hintaan lisätään 3 euron toimitus- ja käsittelykulu. Lippuja myynnissä myös Pudasjärven keskustassa Halla Café & Catering -kahvilassa sekä Oulussa K-Supermarket Ritaharjussa ja Shaman Arts Tattoossa Karjasillalla (käteiskauppa). 

Liput toimitetaan postitse noin viikon toimitusajalla. Muista myös VIP liput!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ennakkoliput ensi kesän Koillismaan ja Pohjois-Suomen kovimpiin bileisiin 47 euroa. Hinta sisältää alv. Lipun hintaan lisätään 3 euron toimitus- ja käsittelykulu.  Lippuja myynnissä myös Pudasjärven keskustassa Halla Café & Catering -kahvilassa. Oulussa lippuja myy K-Supermarket Ritaharju ja Shaman Arts Tattoo (Karjasilta, käteismyynti).

Ennakkoliput myynnissä 31.7.2019 saakka tai niin kauan kuin niitä on jäljellä. Mikäli lippuja jää tapahtuman portille, myydään niitä hintaan 55 euroa (sis. alv ja kulut).

Liput toimitetaan postitse noin viikon toimitusajalla.

MAKSAMINEN

Kätevimmin homma on ostaa liput tässä ja nyt verkkokaupastamme. Voit maksaa liput verkkopankissasi. Käytössämme on Bambora PayForm -palvelu, josta löytyy kaikki suomalaiset verkkopankit. Yritykset voivat kysyä laskutusmahdollisuutta osoitteesta woyzeck@woyzeck.org

 

KulttuuriPassi

Kun käytössäsi on KulttuuriPassi (ePassi) voit maksaa oman henkilökohtaisen ennakkolippusi verkkomaksulla seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
Valitse verkkomaksut
Aloita kirjoittamalla valikkoon POPEDA PUDIKSELLA, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina ”seuraava”
Kirjoita summa euroissa (muista syöttää summa kuluineen eli 50 euroa).
Kirjoita palvelunkuvaukseen OSOITTEESI MIHIN LIPPU TOIMITETAAN
Paina maksa

Jos unohdat kirjoittaa osoitteen, laita meille sähköpostia jossa kerrot osoitteen.

 

SMARTUM

Tapahtumamme on myös Smartum kulttuuripalvelussa. Voit ostaa liput käyttämällä Smartum -seteleitä Pudasjärven keskustassa Halla Café & Catering -kahvilassa. Mobiili- ja verkkomaksut löydät täältä: https://oma.smartum.fi/fi/venues/26417

eazybreak

Myös Easybreak palvelulla voit maksaa pääsyliput tapahtumaamme.
Mobiilisovellus: Valitse toimipaikka #popedapudiksella, anna setelin arvo 50 eur (normilippu) 103eur  (VIP-lippu) ja paina maksa.

Tekstiviestimaksu: Lähetä toimipaikkakoodi W825 ja setelin arvo tekstiviestinä numeroon 18171 (esim. W825 38 tai W825 103)

mUUT OSTOsKANAVAT

Lippuja on toistaiseksi myynnissä verkkokaupan lisäksi Halla Café & Catering kahvilassa Pudasjärvellä, sekä Oulussa K-Supermarket Ritaharjussa ja Shaman Arts Tattoossa Karjasillalla (käteismyynti).