Ajankohtaista
Tonnit paukkuu! Parasta joulua!!!

Kuva otettu 23.12.2018 Rajamaanrannassa, paikalla johon esiintymislava pystytetään. 

Oijoi, rakkaat ystävät! Jouluna myimme 1000. ennakkolipun. Elokuussa Pudasjärven keskustan Rajamaanrannassa on siis vähintään tuhat iloista juhlijaa. Eihän tämä tietenkään tähän jää, ennakkotarjoustakin on vielä muutama päivä jäljellä. Ennakkotarjous päättyy vuodenvaihteesssa ja 1.1.2019 alkaen ennakkolipun hinta kuluineen 50 euroa. 

Muista siis käyttää mahdollinen käyttämättä jäävä kulttuurietu (ePassi, Smartum tai EazyBreak) ennen vuodenvaihdetta ja osta niillä liput tapahtumaamme. Voit ostaa eduilla myös VIP lipun. 

ePassi verkkopalvelussa tapahtuma löytyy nyt omalla nimellään POPEDA PUDIKSELLA (ent. EPUT PUDIKSELLA). Myös Smartum ja EazyBreak palveluissa tapahtuma löytyy haulla POPEDA PUDIKSELLA. Smartum seteleillä voit maksaa Pudasjärven keskustassa Halla Café & Cateringissa. Muita ennakkomyyntipaikkoja Oulussa K-Supermarket Ritaharju sekä Shaman Arts Tattoo Karjasillalla (käteiskauppa).  

YRITTÄJÄT, ONKO VUODEN 2018 MARKKINOINTIBUDJETTIA KÄYTTÄMÄTTÄ?

Etsimme edelleen kumppaneita tukemaan tapahtumaa. Tarjoamme yrityksille näkyvyyttä kumppanuuspaketeilla. Pystymme laskuttamaan kumppanuuden tai osan siitä vielä tämän vuoden puolella. Mikäli haluat mukaan ja laskun vielä vuodelle 2018 ole mahdollisimman pian yhteydessä. Pystymme tarvittaessa salamannopeaan laskutukseen! 😀