LIPUT

Liput myynnissä Ticketmaster toimipaikoissa ja internetissä osoitteessa: ticketmaster.fi.

Pudasjärven keskustaan lippuja  on tulossa myyntiin myöhemmin keväällä Halla Café & Catering kahvilaan.

Ennakkolipun hinta alk. 49,90 eur. Lipun hinta portilta ostettaessa 60,00 euroa. 

RAVINTOLAT

Tapahtuma-alueella toimii ravintola. Anniskelualue on K-18. VIP -alueella oma ravintola. Alueelle tulee myös muuta ruokamyyntiä ja kahvilatoimintaa.

Jotta pidämme kauniin puiston siistinä, on käytössä tänäkin vuonna panttikäytäntö. Ostaessasi juoman, maksat 1 euron pantin, joka hyvitetään kun palautat tyhjän tölkin uutta ostaessasi.

TEKNIIKKA

Iso päälava, huippu äänentoisto sekä tekniikka. Konsertti tuotetaan tuttuun tapaan laadusta tinkimättä.

Esityksiä ei kuvata screeneille.

Tänä vuonna alueella on kaksi lavaa. Pienempi mobiililava tarjoilee meininkiä päälavan esiintyjien väliajoilla mm. Dj. Escin ja mahdollisten yllätysesiintyjien toimesta! 

ERITYISRYHMÄT

Sallitulle alueelle varataan oma alue pyörätuoleille sekä inva WC:t. Tarvittaessa saattajat pääsevät mukaan konserttiin ilmaiseksi. Huomioithan, että anniskelualue ja permanto on nurmikenttä.

Otathan yhteyttä mikäli kysyttävää tai mielessäsi on jotain miten voimme paremmin huomioida kaikille sujuvan ja viihtyisän tapahtuma!

VIP

Tapahtuman VIP on ollut aina erittäin suosittu ja yleensä myyty loppuun. VIP -alueella on iso VIP-teltta, jossa ravintola. Alueella on myös omat WC:t. Punainen matto, tunnelmavalaistus, sohvat ja herkullinen buffet -illallinen ruokajuomineen sisältyy VIP:iin..

VIP teltta ansoitetaan hyttyskarkoittimilla pieniä kutsumattomia vieraita varten.