ALUEKARTTA

 

Tapahtumaan tullaan kävellen Rajamaantietä pitkin. Autojen paikoitusalueena toimii keskustan paikoitusalueet esim. S-Market ja M-Market. Ennen varsinaista tapahtuma-aluetta löytyy FC Kurenpoikien toteuttamana narikkapalvelu. Sisäänkäynnin yhteydessä asiakkaille tehdään turvatarkastus. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joten voit halutessasi poistua välillä alueelta.

Keltainen alue on ns. sallittualue. Alueen poikki kulkeva asfaltoitu pyörätie on mukavasti korkeammalla kuin ns. permanto, joten sieltä on hyvät näkymät lavalle. Tälle pyörätielle varataan myös pyörätuoleille oma parkki. Pyörätuoleille on varattu oma koroke myös anniskelualueen puolelle (kuvassa oranssilla nro 8). WC alueita on kolme, bajamajoja pitäisi olla riittävästi isommallekin yleisömäärälle joten ruuhkilta toivottavasti vältymme tälläkin kertaa.

Ravintolateltta on isompi kuin #eputpudiksella tapahtumassa. Ravintolateltan toinen pää on varattu ruokamyynnille. Ruokapalvelut tapahtumaan toimittaa syksyllä myös Iso-Syötteelle ravintolan avaava Tuba. Anniskelusta vastaa Club Teatrian ammattilaiset! Juomien myyntipisteitä alueelle tulee peräti neljä: ravintolateltta, permannolta löytyvät kaksi pop-up -tiskiä sekä VIP-alueen ravintola. Pop-up ravintoloissa omia tuotteitaan markkinoi mm. Pohjois-Suomalainen, palkittu Shaman Spirit! Juomien hintaan sisältyy euron pantti, jotta saamme pidettyä kauniin Rajamaanrannan puhtaana ja viihtyisänä koko tapahtuman ajan! Pantti palautetaan tyhjää tölkkiä vastaan. Lassila-Tikanoja toimittaa alueelle jäteastiat, laitathan roskat roskiin niin meillä kaikilla on viihtyisämpää!

Kuva: Jani Ojala.

Pohjois-Suomalainen ja palkittu Shaman Spirit tuotteita saatavilla tapahtuman anniskelualueen pop-up myyntipisteestä.
Syksyllä ravintolan Iso-Syötteelle avaava Tuba huolehtii tapahtuman ruokapalvelusta. Tuba tuo mukanaan Pudasjärvelle mm. edellisvuosien isoilta festareilta tutun hittiburgerinsa.