#JUHANNUSPUDIKSELLA

Tapahtuma on jatkoa 2017 järjestetylle Woyzeck bilebändin syntymäpäiväkonsertille #eputpudiksella ja 2019 järjestetylle #popedapudikselle tapahtumille. Tapahtuman järjestää tälläkin kertaa Pudasjärveläislähtöinen Woyzeck bilebändi. Woyzeckin #pudiksella -tapahtumat ovat erittäin laadukkaasti ja ammattitaitoisesti tuotettuja hyvän mielen konsertteja. Ajatus on tuoda iso konserttielämys Pudasjärvelle, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta lähteä ulkopaikkakunnille konsertteihin. Tästä syystä haluamme tarjota ainutlaatuisia live-elämyksiä kotipitäjäämme Pudasjärvelle. Nyt jos koskaan tarvitsemme iloa ja hyvää mieltä!!!

Tapahtuma ei ole K-18 eli kaiken ikäiset ovat tervetulleita 🙂

Tälläkin kertaa tapahtuma tuotetaan isosti, isolla tekniikalla ja huikeilla artisteilla. Edelliskertojen palaute on kuultu ja artistien määrää on nostettu, laadusta tinkimättä. Saimme mukaan huikean livejyrän Blind Channelin ainutlaatuiselle juhannuskeikalle! Bändin ulkomaankeikan peruunnuttua, pääsimme iskemään ja varaamaan bändin ensimmäisenä Suomessa… Pudasjärvelle! Artistikattaus täydentyi upeilla bändeillä ja juhannusfiilis on varmasti ylimmillään, kun Dingo päättää keskikesän juhlan auringon vielä kajastaessa Iijoen yllä.
Suomen kesä, juhannus ja Dingo… 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pudasjärven kaupungin, Iijokiseudun, Kontion sekä muiden kumppaneiden kanssa. Yhteistyöllä onnistuu.

Iso kiitos kaikille mukana oleville tahoille ja tervetuloa kaikki viettämään perinteistä juhannusjuhlaa Pudasjärvelle hyvien ystävien kanssa upeaan miljööseen kauniin Iijoen rantaan!

Kotisivuja päivitetään liput on myynnissä Ticketmaster.fi!

ps. Woyzeck ei itse esiinny #juhannuspudiksella tapahtumassa 🙂  Olimme jo ehtineet sopimaan keikan Pudasjärvelle kesäkuuksi – joten meidän keikan näet täällä