Tiedotteet
Pudasjärvellä jytisee jälleen!

TIEDOTE, julkaisuvapaa 7.11.2018

WOYZECK POPEDOI #EPUTPUDIKSELLA TAPAHTUMAN

Vuosi sitten bilebändi Woyzeck järjesti kotiseudulleen syntymäpäiväjuhlat vailla vertaa. Totaallisesti käsistä mopon lailla karanneet bileet huomioitiin maan laajuisesti, olihan bändi buukannut lavalle kaverikseen mm. Eppu Normaalin. Syntymäpäiväjuhlista ei olla Pudasjärvellä toivuttu vieläkään, ainutlaatuisista juhlista puhutaan kylillä vieläkin. 

TAPAHTUMA SAA JATKOA

Tapahtuma saa kaivattua jatkoa ensi syksynä, kun Woyzeck järjestää uuden megakonsertin. Lavalle bändi tuo itsensä lisäksi ihanan Ellinooran sekä livevebändeistä kovimman, rokkikoneen joka 40 vuotisen uran aikana on vasta lämpeämässä. Popeda nousee Pudasjärven keskustaan kohoavan lavan pääesiintyjäksi lauantaina 3.8.2019. Tapahtuma julkaistaan 7.11.2018 ja lipunmyynti aloitetaan osoitteessa www.pudiksella.fi. Woyzeck lupaa taas kerran bileet, joita ei unohdeta – kuten viime kertainen todisti, bändi tosiaan pitää lupauksensa! 

 Olemme saaneet järkyttävän määrän positiivista palautetta edelliskerran asiakastyytyväisyyskyselyssä. Aina voi kuitenkin parantaa, lupaa tapahtuman promoottori, Woyzeckin keulamies Janne Soronen

 

Tapahtuman markkinointi ja kumppanuushankinta aloitetaan nyt marraskuussa. Tapahtuman kotisivuilta löytyy lisätietoa ja lipunmyynnin verkkokauppa. Ennakkolippuja myydään edulliseen 35 euron hintaan 31.12.2018 saakka. Tapahtumaan on myös myynnissä VIP -lippuja. Lippujen hintaan lisätään 3 euron käsittely- ja postituskulu ja niiden postitus aloitetaan joulukuussa. Edellisellä kerralla tapahtuma myytiin kertaalleen loppuun, mutta alueen uudelleen järjestelyillä saatiin vielä lisää lippuja myyntiin. 

Tapahtuma on myös Facebookissa.

Yhteydenotot ja tiedustelut: 
Janne Soronen, Woyzeck Oy
janne.soronen@gmail.com
040 514 5680 (iltaisin)

 

Promokuvat:

Ellinoora Woyzeck #popedapudiksella