Dj ESC

”Vakikalustoon” jo kuuluva Dj Esc on mukana tänäkin vuonna. Dj Esc pitää huolen, että meininki pysyy korkealla koko päivän. Tänä vuonna esiintyjiä on enemmän ja toimintaa kahdella lavalla, joten väliaikoja on muutenkin vähemmän…mutta ne täyttää tämä bileiden erikoismies tanssittamalla ja laulattamalla yleisöä. Kysäisimme myös häneltä kesäsuunnitelmat ja fiilikset juhannuksen suhteen.

Mitäpä äijälle kuuluu?

Ihan hyvää kuuluu. Keikkaa on reilusti ja paljon uutta musiikkia on tullut ulos pitkin kevättä YleX Uuden tanssimusiikin listalle.

Minkälaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?

Kesä menee vahvasti keikkaillessa ympäri Suomen, pääasiassa Oulun seudun baareissa ja tapahtumissa.

Millä fiiliksillä olet tulossa Pudasjärvelle juhannusta viettämään?

Odotan tätä ihan hulluna! Siellä on monta artistia, joita tykkään kuunnella, mutta en ole päässyt näkemään vielä livenä. Behm ja Blind Channel on ehkä isoimmat mitä odotan. Dingon kanssa olen ennenkin ollut keikalla Oulun Club Teatrialla ja kyllä sekin on livenä parasta!

Mitä terveisiä haluat lähettää lehden lukijoille?

Tsekkailkaa tapahtumia niin Pudasjärvellä kuin ympäristökunnissa sekä ympäri Suomen ja lähtekää rohkeasti keikoille. Ostakaa liput ennakkoon. Näin me saadaan tehtyä teille hyvää viihdettä, josta nautitte te ja me. Ilman teitä ei ole näitä hienoja tapahtumia!

 

djesc_90s