Tiedotteet
Lähtölaskenta on alkanut, Popedapudiksella -tapahtuma juhlitaan pian
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Popedapudiksella-tapahtuman järjestelyt etenevät mukavasti. Ja niin pitääkin, sillä tapahtuma rokataan jo muutaman viikon kuluttua elokuun alussa. Jani Ojalan dronella alkuviikosta kuvaama upea Rajamaanranta odottaa jo vieraita. Konserttiyleisöä on tulossa ympäri Suomen. Verkkokauppa on käynyt kiivaana ja lippuja on postitettu aina Helsinkiä myöten. Onpa lippuja tilattu jopa Ruotsiinkin.

Konserttivieraille järjestetään myös bussikuljetus yhteistyössä Nevakiven kanssa Kuusamosta, Taivalkoskelta, Syötteeltä ja Oulusta. Bussireitit toteutuvat, jos ennakkovarauksia tulee riittävästi. Hinta edestakaiselle bussikyydille on vain 20 euroa. Kaikille reiteille on jo varattu paikkoja ja lisää ennakkovarauksia otetaan vastaan. Bussikyydin voi varata sähköpostitse. Lisätietoja tapahtumasta sekä kuljetuksista löytyy tapahtuman kotisivuilta https://pudiksella.fi.

Tapahtumaviikolla Rajamaanrannan käyttöön rajoituksia

Tapahtuman rakennustyöt aloitetaan tiistaina 30.7.2019. Tapahtuma-alue suljetaan tällöin muulta toiminnalta ja alueen läpi kulkevaa liikennettä rajoitetaan. Ainoastaan tapahtuman huoltoliikenne sekä viranomaisliikenne sallitaan. Kiinnostuneita ja innostuneita talkoolaisia otetaan vastaan koko viikon. Halukkaat voivat tulla alueelle katselemaan ja auttamaan rakennustöissä. Talkoisiin voi ilmoittautua ennakkoon esimerkiksi sähköpostitse tai soittamalla järjestäjille.

Tapahtuman purku aloitetaan välittömästi Popedan keikan jälkeen ja viimeiset rahtikuljetukset on tilattu tiistaille 6.8.2019, jolloin kaiken tulisi olla paketissa. Tulemme julkaisemaan tarkemman aluesuunnitelman liikennepoikkeuksineen lähiaikoina sekä tiedottamaan lähialueen asutusta aiheuttamistamme poikkeuksista.

Lippukauppa vielä auki

Pääsylippuja tapahtumaan voi tilata vielä pari viikkoa tapahtuman kotisivuilta. Oman henkilökohtaisen lipun voi tilata myös ePassi-, Smartum-, Eazybreak- ja Edenred-kulttuurieduilla palveluiden omilla mobiilisovelluksilla. Lippuja voi ostaa edelleen myös Halla Café & Cateringista, jossa lipun voi maksaa käteisen ja kortin lisäksi myös Smartum-seteleillä. Oulusta lippuja löytyy vielä K-Supermarket Ritaharjusta ja Shaman Arts Tattoosta. Verkkokauppa suljetaan parin viikon päästä, jotta voidaan varmistaa lippujen ehtiminen tilaajille Postin toimittamana. Lippuja myydään vielä elokuussa yllä mainituissa myyntipisteissä sekä portilta, mutta hinta on hieman korkeampi. Mikäli haluat ostaa lipun vielä hieman halvemmalla, kannattaa siis toimia nopeasti. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]Varaa paikka bussikuljetukseen sähköpostilla osoitteesta: janne.soronen@gmail.com. Lisää viestiin nimesi, yhteystietosi (puh + sähköposti) sekä tieto siitä mistä hyppäät kyytiin.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]