Ajankohtaista
Kysymyksiin vastauksia…

Olemme saaneet muutamia kysymyksiä. Tässä niihin vielä vastaukset kaikille. Sivustomme etusivulle tulee myöhemmin infoboxi johon kokoamme kaikki tapahtuman infot, säännöt ja vinkit!

Kulkeeko bussit?

Huolestuneita kansalaisia mm. Kuusamosta ja Taivalkoskelta on lähestynyt meitä kyytiasioilla. #eputpudiksella tapahtumaan järjestimme suosittuja bussikuljetuksia. Yhteistyökumppanimme Nevakivi Oy on luvannut tälläkin kertaa käyttöömme vaikka koko kuljetuskalustonsa eli mikäli kyytiläisiä on – bussilinjakin järjestyy. Tiedotamme / varmistamme bussilinjat myöhemmin kevään aikana, kun kokonaistilanne ja -tarve alkaa hahmottumaan. Kuusamo on erittäin potentiaalinen reitti, koska samaan kyytiin saadaan myös Taivalkoski. Oulu toki myös ainakin näin ennakkoon suhteellisen varma, jolloin Kiiminki luonnollisesti hoituu myös. Olkaa aktiivisia ja kyselkää kyytien perään ja houkutelkaa niitä naapureita ja ystäviä myös lipun ostoon! Liputhan löytyy täältä: www.pudiksella.fi.

Päivitetty 9.7.2019:
Bussit kulkee. Reitit Kuusamosta (Taivalkoski), Syöte ja Oulu. Reitit toteutuu mikäli niille saadaan riittävästi ennakkoilmoittautumisia. Voit varata paikan nyt osoitteesta janne.soronen@gmail.com Edestakainen matka maksaa vain 20 euroa! Lisätietoja päivitetään tapahtuman kotisivuille ja someen. Ilmoittautuneille lähetetään tietoa aikatauluista ja ennakkomaksusta lähempänä tapahtumaa, heti kun tiedot varmistuu.

Onko tapahtuma K-18?

Ei ole. Kaikki ovat tervetulleita. Alueelle tulee erillinen anniskelualue (K-18). Alaikäisille varataan hyvä tila lavan edestä. Saimme tästä asiasta #eputpudiksella tapahtumassa hieman kritiikkiä palautteen muodossa. Palatakseni vielä viime vuotiseen, alaikäisten aluetta moitittiin muutamassa palautteessa hieman pieneksi…fakta on kuitenkin se, että omasta ja pelastusviranomaisten mielestä alueet olivat erittäin hyvin mitoitettuja. Alaikäisten alueella oli väljää, kun taas ”aikuisten” puoli oli suht tiiviisti täytetty. Seuraamme lipunmyynnin kehitystä lopullista aluetta rajatessamme, varmasti tälläkin kertaa ikäjakauma tulee noudattamaan viime kertaista mallia -> K-18 alue tulee olemaan valtaosa alueesta. MUTTA, pyrimme toteuttamaan jaon niin, että alaikäisten ja aikuisten yhteinen tila tulee aivan catwalkin eteen jolloin kaikilla on mahdollisuus päästä nuuhkaseen Paten hikeä!

Voinko ostaa lipun e-passilla? Voinko ostaa myös VIP lipun e-passilla?

Kylläpä kyllä. Jos edulla on katetta niin siitä vaan! Lippukaupassa e-Passi on itseasiassa nimetty Kulttuuripassiksi. Eli sieltä löytyy kyllä ohje. Mikäli unohdat kirjoittaa osoitteen lisätietokenttään niin tee kuten moni on tehnytkin oma-aloitteisesti; pirauta meille tai laita mailia! Kaikki myydyt liput toimitetaan kyllä perille. Lippujen toimitus (normiliput) aloitetaan joulukuussa, VIP-liput toimitetaan kesällä 2019. Ilmoitamme sivustolla, kun toimitukset aloitetaan.

Apua, minulla on nippu Smartum-seteleitä – eikö niitä voi käyttää???

Eläpä hättäile. Olemme tänään tilanneet Smartum palveluntuottajan oikeudet, ilmoitamme kun Smartum on käytössä verkkokaupassamme. Pudasjärven joulumyyjäisissä 8.12. Smartum setelit käyvät myös maksuvälineenä, samoin Halla Café -kahvilassa Pudasjärven keskustassa heti kun lippuja sinne saadaan myyntiin (joulukuussa). Malttakaa siis vielä hetki niiden Smartumseteleiden kanssa. Uutisoimme kyllä kun asiat etenee.

Vieläkö ehtii mukaan kumppaniksi?

No vielä ehtii! Nythän tämä rumba ja rallatus vasta aloitetaan. Mutta mitä nopeammin ilmoittaudut mukaan, sitä enemmän ehdimme yrityksenne logoa tuutata markkinoinnissamme. Ensimmäiset painotuotteet on lähdössä painoon näillä näppäimillä (pääsyliput, juliste jne.) joten jos niihin logolla haluaa mukaan niin nopeasti yhteyksiä Janneen -> janne.soronen@gmail.com. Mukaan ehtii vielä koko matkalla. #eputpudiksella tapahtumaan taidettiin solmia viimeisimmät diilit vielä tapahtumapäivänä 🙂 Alla jo tähän mennessä (8.11.2018) mukaan ilmottautuneet yritykset – iso peukku kaikille!

K-Rauta Pudasjärviwoyzeck Merita ravintolawoyzeck kontiotuoteYhteistyössä Club Teatria WoyzeckKylmänen yhteistyö WoyzeckWoyzeck yhteistyössä AsfalttipartioParturi - Kampaamo Saletti, Woyzeck yhteistyö