Ajankohtaista
Julkaisuhetki lähestyy…
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Osittain mm. henkilökohtaisten kiireiden takia julkaisu on hieman viivästynyt alkuperäisestä suunnitelmasta. Nyt kuitenkin alkaa olemaan h-hetki pian käsillä. Viime viikkojen aikana on ladattu henkilökohtaisia pattereita ja saatu myös mukavasti uusia yhteistyökumppaneita mukaan ja lisää logoja markkinointimateriaaleihin. Aivan uskomattoman siistiä, kiitos luottamuksesta jo tässä vaiheessa. Varsinainen tykityshän alkaa vasta, kun tapahtuma lanseerataan mutta hieno startti kumppanuushankinnassa jo nyt! Kiitos kaikille, ketkä on auttaneet ja isoin kiitos luononllisesti mukaan ilmoittautuneille yrityksille! Yhdessä tulemme täräyttämään taas ikimuistoisen tapahtuman, jossa kaikki viihtyy.

Viime kertaisesta olemme oppineet, että tiedottaminen tulee olla selvempää. Tulemme käyttämään tapahtuman kotisivuja varsinaisena tiedotusvälineenä, täältä jaamme julkaisut sosiaalisiin medioihin. Tapahtuman kotisivuilta löydät siis kaiken infon tapahtumasta ja uusimmat kuulumiset. Tarkoitus on siis julkaista uutiset ja infot aina ensin kotisivuilla ja jakaa julkaisut kotisivuilta someen. Tykkäämällä tapahtuman Facebook -sivua pysyt siis myös ajantasalla, mutta mikäli jotain infoa etsit – löydät sen täältä sivuiltamme. Ja jos et löydä, niin laitappa mailia!

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_tweetmeme share_hashtag=”#popedapudiksella”][/vc_column][/vc_row]