Ajankohtaista
Juhannuksena jyrähtää!

Järjestyksessä kolmas #pudiksella tapahtuma järjestetään Pudasjärven keskustaan juhannuksena 2022. Perjantaina 24.6.2022 järjestettävässä tapahtumassa tulee esiintymään ainakin Blind Channel, Behm ja Dingo. Neuvotteluja käydään edelleen myös muista artisteista. Tapahtuman järjestää tälläkin kertaa Woyzeck yhteistyössä Pudasjärven kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Vielä pari viikkoa sitten henkinen ajatus seuraavan tapahtuman ajankohdasta oli aikaisintaan syksy 2023. Maailman tapahtumat ja universumin kiemurat päättivät kuitenkin toisin. 

Kun mahdollisuus tuli, siihen oli tartuttava. Heti. 

Miten kävi?

No näin kävi. Blind Channelin juhannuskeikat Venäjällä peruttiin ja tästä soitettiin minulle. Noin 47 sekunttia mietittyäni sanoin, että kai se on varalta varattava. Siitä se sitten lähti, raivokasta excelijumppaa ja erilaisia vaihtoehtoja mietittiin tosi paljon. Soitto Nipalle ja Dingo olisi juhannusaattona käytettävissä. Varovainen tiedustelu aikaisempien vuosien avain- ja luottotekijöille… kaikilta vihreää valoa. Nyt viikon kuluttua voi vain ihmetellä miten kaikki tapahtui. Kuin ihmeen kaupalla stagekin järjestyi vielä juhannukseksi, kaksikin. 

Nyt siis kääritään hihat ja aletaan hommiin, jotta jarrua ei tarvitsisi enää painaa. Kaasu pohjaan. Tästä tulee huikee juttu – tehdään tämä yhdessä!