Tiedotteet
Ilmainen koko perheen Hevisauruskonsertti

LEHDISTÖTIEDOTE
JULKAISUVAPAA HETI

Pudasjärvelle elokuussa järjestettävä #popedapudiksella konsertti vahvistuu ilmaisella koko perheen päivätapahtumalla.

Yli 3000 hengen yleisöön yltäneen #eputpudiksella konsertin uusinta

 

Elokuun 3. päivä Pudasjärven keskustassa järjestettävä #popedapudiksella on laajentunut koko päivän kestäväksi tapahtumaksi. Aamupäivällä järjestetään ilmainen koko perheen Hevisaurus-konsertti, jonka lisäksi klo 10-13 välillä ohjelmassa on muutakin mukavaa puuhastelua kaikenikäisille. Aamupäivän tapahtuma on kaikille ilmainen.

Illalla lavan valtaa erilaiset mörrimöykyt, sillä tapahtuman järjestäjän – bilebändi Woyzeckin – jälkeen lavalle nousee legendaarinen Popeda. Popeda on Pudasjärvellä vahvistetulla kokoonpanolla, mukana on myös torviryhmä. Ennen Popedaa ja Woyzeckia tapahtumassa esiintyy klo 17 Ellinoora. Portit avataan klo 16 ja lippukauppa tapahtumaan käy vilkkaana.

”2017 järjestimme Woyzeckin synttäribileet Pudasjärven keskustaan ja mukana tuolloin oli mm. Eppu Normaali ja Happoradio. Paikanpäälle saapui yli 3000 juhlijaa ja tapahtuman järjestelyt sai kiitosta. Yleisön ja yhteistyökumppaneiden painostuksesta päätimme järjestää tapahtuman uudelleen vieläkin komeammin ja paremmin!”, tapahtuman tuottaja Janne Soronen hehkuttaa tyytyväisenä.

Tällä kertaa tapahtuma järjestetään Iijoenrannalla Rajamaan tapahtumapuistossa, aivan Pudasjärven keskustan tuntumassa. Tapahtumassa esiintyvät lisäksi Dj ESC, joka viihdyttää juhlakansaa konserttien väliajat sekä VIP teltassa esiintyvät Duo Kuokkanen ja Järvenpää ja VIP-isäntä taikuri Elias Kvist. Tapahtuman järjestäjä lupailee yleisölle myös Standup -komiikkaa. Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa https://pudiksella.fi ja somessa @pudiksella. 

Popeda promokuvat: https://piikkikasvi.fi/rosteri/artistit/popeda/
Ellinoora promokuvat: http://warnermusiclive.fi/artistit/ellinoora/

Lisätiedot ja haastattelut:

Janne Soronen, Woyzeck
janne.soronen@gmail.com
040 514 5680