Ajankohtaista
Huomenna julkaistaan…

Tässä hakataan raivoisasti saittia kuntoon, koska menin viikonloppuna somessa uhoamaan että keskiviikkona julkaistaan. Ihan ei ehditty saamaan lippuja myyntiin huomiselle….mutta tulossa ne on ihan pian! Liput myy Ticketmaster.fi ja myös Pudasjärven keskustaan on tulossa lippuja myyntiin Halla Cafe & Catering kahvilaan. Yritetään saada Ticketmaster myynti käyntiin perjantaina ja Hallaan liput tulee sitten myöhemmin. 

Olemme kuumeisesti etsineet lisää hyviä artisteja. Monenlaisia tapahtumia ja virityksiäkin on ollut ja edelleen etsimme lisää artisteja. Päälavalle olisi kiva löytää vielä jokin huippuesiintyjä… tiukassa meinaavat olla tässä vaiheessa, kun juhannukseen ei ole enää kauaa aikaa 🙂 Mutta näillä mennään! Esiintyjäkaarti on jo komea, kyllä näilläkin kelpaa juhannus ottaa vastaan; Blind Channelin, Behmn ja Dingon lisäksi olemme buukanneet jo mm. Roxette Ultimate Tributen ja Road Crewn. Luonollisesti bilekeisarimme itse Dj.Esc on mukana viihdyttämässä juhlakansaa. Näistä tulee ikimuistoiset bileet! 

Kotisivuja tullaan päivittämään lähipäivät ja somet viritellään myös käyttöön. Sitähän ei tiedä vaikka Tik Tokiin hyökätään…ottakaapa somekanavat haltuun niin pääsette seuraamaan tapahtuman etenemistä. Kumppanuushankinta on nyt käynnistynyt myös. Aivan älyittömän iso kiitos kaikille jo tässä vaiheessa mukaan ilmoittautuneille yrityksille! Tulemme kontaktoimaan paikallisia ja vähän kauempanakin toimivia yrityksiä ja tarjoamaan mm. logonäkyvyyttä tapahtumassa sekä sen markkinointimateriaaleissa. Erityisen kiitollinen olen tapahtuman pääyhteistyökumppaneista; Pudasjärven kaupunki, Kontio ja Iijokiseutu (Kaleva Media). Lämmin kiitos ihan jokaiselle ja samalla kaunis pyyntö, jos olet yrittäjä ja koet halua auttaa sekä lähteä mukaan oikeasti hyvän mielen kesätapahtumaan niin hyppäähän mukaan! Ota yhteyttä janne.soronen@gmail.com niin kerron mielelläni lisää vaihtoehdoista… toki voit ehdottaa myös suoraan mikäli sinulla on mielessäsi jokin kuningas idea yhteistyöllemme! 

En mä nyt ehdi enää enempää tässä jaaritella jos saitti pitää saada ens yön aikana kuntoon. Se on ajastettu huomiselle klo 13 ja silloin se tärähtää julki… 

Kiitos kun olet mukana ja kiinnostunut. Ajattelin että tänne kotisivuille voisi kirjoitella tapahtuman etenemisestä ja tosiaan jossakin vaiheessa jotain Tik Tok hommaakin voisi viritellä. Tässä matkalla varmasti sattuu ja tapahtuu monenlaista! 

-Janne-