Ajankohtaista
Eazybreak maksut ePassin ja Smartumin lisäksi

Saimme kyselyn, että käykö Eazybreak kulttuurisetelit maksuvälineenä tapahtumaamme. Emme olleet ikinä kuulleet moisesta. Noin 17min päästä olimme jättäneet jo hakemuksen ja nyt olemme virallisesti Eazybreak -kumppaneita. Voit siis maksaa pääsylipun Eazybreak mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä seuraavilla ohjeilla:

Mobiilisovellus: Valitse toimipaikka #popedapudiksella, anna setelin arvo 38eur (normilippu) 103eur  (VIP-lippu) ja paina maksa.

Tekstiviestimaksu: Lähetä toimipaikkakoodi W825 ja setelin arvo tekstiviestinä numeroon 18171 (esim. W825 38 tai W825 103)

Muistathan myös ePassi ja Smartum edut!

Onko ePassi tai Smartum -etuuksia menossa vanhaksi vuodenvaihteessa? Käytä ne meidän lippuihin, niin ei etu hukkaan! Voit maksaa liput niin ePassilla kuin Smartumeilla. ePassia käyttäessäsi valitse toimipaikaksi EPUT PUDIKSELLA. Smartum setelit ja sirukortti käy maksuvälineenä Halla Café & Cateringissa. Mikäli etua ei ole jäljellä koko lipun hintaa, ole yhteydessä meihin ja voimme lähettää loppuosasta laskun sähköpostiisi. Käytä saamasi etu hyödyksi, älä anna etuuden vanhentua ja mitätöityä!