Uncategorized
Early Bird tarjous päättyi

Huh, onpas ollut haipakka pari viikkonen 🙂 Kaksi viikkoa sitten saatiin liput myyntiin ja lippukauppa on käynnistynyt mukavasti. Early Bird hintaiset liput kävivät kaupaksi ja nyt siirrytään normaalihintaisten lippujen myyntiin.

Bussitkin on saatu myyntiin kotisivuille. Voit ostaa paikan edullisesta bussikuljetuksesta kotisivuiltamme. Bussikyydin hinta on 20 euroa (meno-paluu). Bussit kulkee Oulusta, Kuusamosta ja Syötteeltä. Ilmoitamme tarkemmat aikataulut lähempänä tapahtumaa. Busseissa on paikkoja rajoitetusti, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä!

Kumppanimyyntikin on alkanut mukavasti! Vastaanotto on ollut häkellyttävän positiivista. Iso kiitos kaikille jo mukaan lähteneille kumppaneille. Tukenne mahdollistaa tapahtuman <3

Etsimme vielä lisää kumppaneita. Mikäli olet yrittäjä tai tunnet yrittäjiä ketkä voisivat olla kiinnostuneita tukemaan meidän hyvän mielen tapahtumaa niin ottakaahan yhteyttä. Meillä on valmiita näkyvyyspaketteja tarjolla ja voimme räätälöidä yrityksellenne sopivan paketin. Tapahtumahan on mitä mahtavin paikka esim. yrityksen kesäjuhlille tai voit palkita työntekijöitäsi kesäisellä lahjalla, pääsylipuilla tapahtumaan!

Olemme myös aloitaneet markkinointikampanjat. Tulet törmäämään tapahtumaan useissa eri markkinointikanavissa. Otahan kuvia lehtimainoksista, tienvarsitauluista jne. missä ikinä tapahtumaan törmäätkään. Jaa kuvia someen hästägillä #juhannuspudiksella niin näemme kaikki missä olet tapahtumaan törmännyt 🙂

Tästä on hyvä jatkaa, pysyhän mukana!

-Janne-